Resultaten voor ombudsfin

ombudsfin
Ombudsfin nbb.be.
Publicaties en onderzoek. Betalingen en effecten. Local navigation: Contacteer de Nationale Bank. Toegang en openingsuren hoofdzetel. Toegang en openingsuren vestigingen. You are here. Over de Nationale Bank. Contacteer de Nationale Bank. 32 2 545 77 70. Disclaimer en juridische informatie.
Klacht indienen Ombudsfin.
De persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het gegevensbestand van Ombudsfin en dit enkel met het oog op de behandeling van de klacht. Overeenkomstig de bepalingen van de wet van 8 december 1992 hebt u de mogelijkheid om de gegevens te raadplegen en deze indien nodig te laten aanpassen.
Ombudsfin Ombudsman.
Ombudsfin helpt u bij het vinden van een oplossing voor een geschil met uw bank, uw beursvennootschap, uw vermogensbeheerder of uw kredietmaatschappij. Het beroep op de diensten van Ombudsfin is gratis. De medewerkers van Ombudsfin beschikken over de nodige kennis en ervaring om een efficiënte en juridisch correcte behandeling van de klachten te garanderen.
Wat moet ik doen om aan te sluiten bij Ombudsfin? FSMA MCC.
Wanneer uw principaal is aangesloten bij Ombudsfin, moet u verder niets meer doen om u aan te sluiten. Wanneer uw principaal niet is aangesloten bij Ombudsfin, moet u, nadat uw aanvraag is goedgekeurd door de FSMA, een toetredingsdossier indienen bij Ombudsfin.
Ombudsfin Febelfin.
Gaat u echter niet akkoord met de oplossing die zij u biedt, dan kunt u naar Ombudsfin stappen. Die dienst zal proberen een passende oplossing te zoeken voor uzelf en voor uw financiële instelling. Ombudsfin is bevoegd voor.: Klachten van ondernemingen over bestaande kredieten.
Ombudsman in financiële geschillen Geschillen en klachten Home.
De bemiddelaar probeert een oplossing voor het probleem te vinden en formuleert een niet-bindend advies. Enkel wanneer het geschil betrekking heeft op een basisbankdienst het openen van een rekening met de mogelijkheid geld op te nemen, betalingen en stortingen te doen is het advies bindend.
Home Ombudsfin.
Is uw financiële instelling aangesloten bij Ombudsfin? Ombudsfin is enkel bevoegd voor klachten tegen financiële instellingen die bij haar zijn aangesloten. Alle instellingen die lid zijn van de Belgische federatie van de financiële sector Febelfin en die diensten aan particulieren aanbieden, zijn sowieso aangesloten bij Ombudsfin.

Contacteer ons